24 Elegant Sensation

19-2047
H e. Orlando Vici u. Jewels Galore
Anmälare: Fredriksson Sture & Ulla-Karin

Mer information
Katalogsida i pdf
Veterinärintyg
Video


Presentation
Elegant Sensation är en mycket fin och korrekt hingst efter den högaktuelle Orlando Vici. Orlando Vici har tre söner som är klara för årets Elitlopp Chief Orlando , Looking Superb och Racing Mange.


Elegant Sensation är 150 cm i manken och mycket trevlig på alla sätt och vis. Han är opererad för lösa benbitar vilket ni kan läsa om på Röntgen och operationsintyg.


Elegant Sensations mor Jewels Galore 11,6ak 1.558.467 kr tävlade i kulltoppen i Nordamerika som unghäst. I avelsboxen har hon lämnat Jewels In Hock *09,5ak $533.215 som var en av de absolut främsta stona i USA som treåring och segrade bl.a. i finalen av New York Sire Stakes Final. Som fyraåring var hon trea i Fresh Yankee (TVG Öppet för alla ston) endast slagen av Hannelore Hanover och Shake It Cerry.


Jewels Galores avkommor har tillsammans tjänat över 7 miljoner kronor!!! 


För er som vill komma och titta på Elegant Sensation så är han uppstallad utanför Vänersborg ca 10 mil norr om Göteborg.   


Elegant Sensation får gå kvar kostnadsfritt på bete hos uppfödaren över sommaren om så önskas.« Tillbaka till auktionshästarna